شهردار جدید شاهین شهر پس از آیین معارفه، به همراه رئیس و اعضای شورای اسلامی شاهین شهر،جمعی از معاونان و مدیران شهرداری با خانواده شهید مصطفی زمانی دیدار نمودند.
سعید ابریشمی راد شهردار شاهین شهر در این دیدار صمیمی گفت: پیشرفت و سربلندی انقلاب اسلامی ایران در عرصههای مختلف مدیون خون شهداست و گرامیداشت یاد و خاطره از جانگذشتگیها و ایثارگریهای رزمندگان اسلام و پاسداشت اهداف آنان وظیفه و تکلیف آحاد مردم بهویژه مسئولان است.
وی در ادامه با بیان اینکه حضور در کنار خانواده شهدا توفیق الهی برای مسئولان و خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است گفت: شهدا با تقدیم جان ارزشمند خود از آرمان ها و ارزشهای نظام اسلامی صیانت کردند و همه ما وظیفه داریم با دیدار ازخانواده های شهدا و جانبازان یاد این ایثارگری و از جان گذشتگی ها را گرامی بداریم.
ابریشمی راد تصریح نمود: خانواده شهدا و ایثارگران مقام والایی در پیشگاه خداوند متعال دارند چراکه با اهداء عزیزان خود در راه دفاع از انقلاب و کشور کار بسیار بزرگی را انجام دادند.